Site Overlay

Etusivu

Viiden sataman kesän jälkeen löysimme sitten vihdoin mukavan paikan ympärivuotiselle ravintolalle. Kesäkuun viimeisinä päivinä 2019 avasimme Jyväskylään osoitteeseen Asemakatu 11 viihtyisän thairavintolan.

Näin aluksi meillä on paljon opeteltavaa “oikean” ravintolan toiminnasta – mutta yritämme ehdottomasti olla jäykistelemättä ja jatkaa mahdollisimman paljon vanhan sataman linjan mukaan. Siellähän asiakkaat eivät olleet asiakkaita vaan ystäviä joille halusimme tarjota parasta mahdollista ruokaa ja palvelua. Laadun pyrimme pitämään vähintään samana kuin satamassa, ja nythän meillä olosuhteet ovat tosi paljon paremmat.

Meillä ei asiakkaat joudu tiskaamaan – ei edes viemään likaisia astioita mihinkään pöydistä. Meidän mielestä se on ruuan tarjoajan tehtävä hoitaa asiat loppuun asti.

Lounaan salaattipöytä

Tarjoamme arkisin lounaan kello 10:30-18:00. Buffeepöytää emme halua tarjota koska meidän mielestä ruoka ei saa odottaa syöjää vaan syöjä saa pikkuisen odottamalla juuri hänelle tehdyn annoksen.

Vaihtoehtoina lounaalla on päivittäin vaihtuva muutaman annoksen lista joita useimpia saa myös kasvisvaihtoehtoina – siis tofua tai jackfruitia lihan tilalla. Koronarajoitusten vuoksi meillä ei nyt ole salaattibufeeta eikä keittoa, siksi lounaan hinta on tällä hetkellä alennettu 10,70 € Kahvia tai teetä tarjoamme jälkkäriksi.

Iltapäiväkolmen jälkeen sitten pääsee valitsemaan menustamme annoksia. Menumme (pienen henkisen taistelun jälkeen) saimme kutistettua kahden sivun mittaiseksi. Thaimaassahan ei paikallisissa ravintoloissa menua ole, vaan asiakas kirjoittaa paperille mitä kaikkea hän haluaa syödä – se onnistuu meilläkin. Jos sinulla on mielessä joku ihana ruoka jota olet joskus thaimaan matkallasi nauttinut niin kerro se meille ja kokkimme osaa sen todennäköisesti valmistaa.

Tilaa meillä on katutasossa noin 30 paikkaa ja alakerrassa toiset 30 paikka. Kesäisin viihtyisällä terassillamme mahtuu noin 15 henkilöä nauttimaan keskustan elämänmenosta.

Aukiolomme maanantaista perjantaihin on 10:30-18:00, lauantaina klo 12-18. Perjantaina ja lauantaina olemme valmiita jatkamaan vaikka yöhön jos vain asiakkaita riittää. Viikonloppuisin meillä on satunnaisesti illalla myöhempään thaimaalaisten karaoke ilta alakerrassamme.

Yhteystiedot

Copyright © 2020 . All Rights Reserved.